Servicii

Ajutorul de specialitate în ceea ce privește alimentația potrivită

MENIURI PERSONALIZATE

    Meniurile personalizate sunt realizate pentru câte 7 zile, în conceperea lor ținându-se cont de absolut toate informațiile oferite de către pacient: preferințe alimentare, alergii sau intoleranțe alimentare, disponibilitate pentru gătit, bugetul de care pacientul dispune și nu în ultimul rând afecțiunile pe care acesta le are.

    Tocmai din aceste motive, un meniu personalizat ofera rezultate sigure și rapide, ajutându-te să slăbești sănătos.

    În dietoterapie se oferă ajutor și îndrumare în eliminarea afecțiunile care au strânsă legătură cu alimentația, precum este diabetul zaharat. Pacientul beneficiază de un plan alimentar special conceput pentru nevoile sale, ce cuprinde alimente pe care ar trebui să le consume zilnic, alimente care ar trebui evitate, sfaturi cu privire la afecțiunile pe care le are, dar și un meniu care va servi drept model pentru 7 zile.

DIETOTERAPIA ÎN DIFERITE AFECȚIUNI
PROGRAME DE NUTRIȚIE PENTRU școli și grădinițe

    Stabilirea nevoilor nutriționale pe categorii de vârstă, întocmirea meniurilor care asigură necesarul de nutrienți pentru un anumit interval de timp, care în general este cuprins între o lună și trei luni, întocmirea rețetarului alimentar și calcularea porțiilor necesare în funcție de vârstă.

    Programe complete care au ca scop creșterea sau scăderea în greutate. Oferim planul alimentar de bază, iar suplimentar, pacientul poate opta pentru un meniu personalizat. Pacientul beneficiază de monitorizare periodică, de susținere permanentă pe tot parcursul programului, iar la final, de îndrumare pentru menținerea noii greutăți.

BONUS – pacienții beneficiază și de consiliere psiho-nutrițională.

PROGRAME DE NUTRIȚIE PENTRU CREȘTEREA SAU SCĂDEREA ÎN GREUTATE
Programe de nutriție pentru copii de toate vârstele, inclusiv consiliere în etapa de diversificare

    Oferim rețete și idei de mese acceptate cu ușurință de cei mici, introducerea unor alimente noi în meniul lor, monitorizare periodică și suport permanent. La final, micuților li se va înmâna o diplomă personalizată, pentru reușita în obiectivul propus. Copiii trebuie să vină însoțiți de un părinte sau tutore legal.

    De asemenea, oferim consiliere mămicilor și în etapa diversificării, cu un plan special conceput pentru bebelușii care au vârsta cuprinsă între 6 luni și 1 an, dar și rețete specifice fiecărei etape a diversificării.

    Alimentația în timpul sarcinii și alăptării, capătă o importanță deosebită, deoarece influențează atât sănătatea mamei, cât și creșterea și dezvoltarea sănătoasă a bebelușului.

    Programele pe care noi le punem la dispoziție, oferă îndrumare nutrițională pentru fiecare trimestru al sarcinii, alimente permise și alimente de evitat, recomandări igienico-sanitare, adaptarea cantităților în funcție de trimestru și de evoluția fătului, precum și farfuria ideală a femeii însărcinate. De asemenea, planul cuprinde și un meniu pentru 7 zile.

PROGRAME PENTRU GRAVIDE ȘI FEMEI CARE ALĂPTEAZĂ
ATELIERE DE GĂTIT PENTRU COPII

    Deoarece alimentația sănătoasă, prevenția și sănătatea sunt subiecte prea puțin atinse în programa școlară, echipa noastră a venit cu inițiativa de a organiza ateliere de gătit în școli, grădinițe și programe after school.

    Astfel, reușim să îi învățăm pe cei mici, într-o manieră distractivă și prietenoasă, importanța unei alimentații corecte. Atelierele sunt structurate astfel încât cei mici să fie implicați în pregătirea diverselor preparate și desigur, în degustarea lor.